Ο ΠΑΟΚ άφησε δυο βαθμούς στην Τούμπα, καθώς παρόλο που προηγήθηκε δις κόντρα στην Athens Kallithea η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ των Θεσσαλονικιών, Κίριλ Ντεσπόντοφ, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς και στάθηκε στις δυο φάσεις που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
«Αυτό που σίγουρα πήγε λάθος είναι πως δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ από τον αντίπαλο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις από στατική φάση και δεν κερδίσαμε.
Δεν μπορώ να βρω εξήγηση γιατί δεν κερδίζουμε στην έδρα μας. Με προβληματίζει. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας θέλουμε να κερδίζουμε και όσο δεν το κάνουμε μας προβληματίζει.
Όταν δεν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια τότε δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Ο ρέφερι δεν μας έδωσε δύο καθαρά πέναλτι και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο. Δικαιούμασταν την νίκη και δεν την πήραμε. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Μιλάω καθαρά πάντα, αλλά είναι κάτι που όλοι το είδαν, δεν γίνεται να μη το αναφέρω. Ήταν δύο ξεκάθαρες παραβάσεις που δεν δόθηκαν», είπε ο διεθνής Βούλγαρος εξτρέμ.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.