Ο Μουντιαλικός αμυντικός από την Κροατία μίλησε στον σερβικό τηλεοπτικό σταθμό «Sport Klub» για τη νέα ΑΕΚ και τόνισε ότι είναι η καλύτερη ομάδα αλλά θέλει δουλειά και υπομονή για να αποκτήσει χημεία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίντα
«Αποδείξαμε ότι είμαστε ακόμα φαβορί, ίσως και η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Πρέπει να επαινέσω όλες τις ομάδες, είναι εξαιρετικά δυνατές, ΠΑΟΚ, Άρης, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα την καλύτερη ομάδα, τους καλύτερους παίκτες, απλά πρέπει να συντονιστούμε, να βρούμε χημεία και να παίξουμε λίγο καλύτερα.
Το πλεονέκτημα για εμάς είναι πως δεν παίζουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ όλοι οι άλλοι έχουν παιχνίδια και ελπίζω ότι αυτός θα είναι ο παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά και θα είμαστε πρωταθλητές στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε υπομονή, να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζεις βαθμούς και στο τέλος ελπίζω να πανηγυρίσουμε τον τίτλο στην όμορφη “OPAP Arena” παρέα με τους υπέροχους φιλάθλους μας».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.