Με την Μαριέλλα Φασούλα να κάνει μεγάλο ματς, η Εθνική μπάσκετ γυναικών επικράτησε με 56-45 της μέχρι και σήμερα (10/11) αήττητης Ιταλίας στο κατάμεστο κλειστό της Χαλκίδας. Ήταν η δεύτερη νίκη της «γαλανόλευκης» στα τέσσερα ματς που έχει δώσει έως τώρα στους προκριματικούς του Eurobasket, που θα διοργανώσει τον ερχόμενο Ιούνιο στο ΣΕΦ!
Κορυφαία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν η Φασούλα, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με double-double (24 πόντους και 13 ριμπάουντ), ενώ 16 πόντους πρόσθεσε η Τσινέκε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5il7qjbou3t)
Τα δεκάλεπτα: 23-20, 33-28, 42-35, 56-45
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημά του και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ, με την Ελλάδα να κλείνει προηγούμενη την πρώτη περίοδο με 23-20.
Κλείσιμο
Η ομάδα του Πέτρου Πρέκα εξακολουθούσε να κρατά το υπέρ της μικρό προβάδισμα στο σκορ και στο δεύτερο δεκάλεπτο, μην επιτρέποντας στην Ιταλία να την προσπεράσει. Μάλιστα, λίγο πριν το ημίχρονο η διαφορά υπέρ της Ελλάδας ανέβηκε στη μέγιστη τιμή της (33-27).
Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, οι Τσινέκε και Χριστινάκη έδωσαν... αέρα 9 πόντων στην Εθνική (37-28), ενώ η Ιταλία πέτυχε μόλις τρεις πόντους σε σχεδόν 7 αγωνιστικά λεπτά. Το τρίτο 10λεπτο ολοκληρώθηκε με την ελληνική ομάδα στο +7 (42-35), ενώ στο τελευταίο διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά της, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 56-45!
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.