Aστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαριλάου – Αναλήψεως, συνέλαβαν χθες το βράδυ 37χρονο υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως για παράβαση της Νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας μέσω κλειστού κυκλώματος καμερών επιτήρησης γηπέδου της Θεσσαλονίκης, διαπίστωσαν ότι ο 37χρονος, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό, ως υπάλληλος καφέ – κυλικείουπου βρίσκεται σε κερκίδα του «Κλ. Βικελίδης», άνοιξε θύρα εισόδου η οποία οδηγεί προς το προαναφερόμενο κυλικείο και επέτρεψε την είσοδο σε έξι άτομα, μη τηρουμένων των σχετικών διατάξεων περί συστήματος ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου και σωματικού ελέγχου των θεατών.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.