Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν στον Ολυμπιακό.
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός ήταν η τελευταία μεταγραφή για τους Πειραιώτες στην καλοκαιρινή περίοδο αλλά στην πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός για όλη τη χρονιά.
Συγκεκριμένα στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη υπέστη ρήξη χιαστού στο 2ο μέρος και βγήκε με δάκρυα στα μάτια από το γήπεδο.
Οι συμπαίκτες του δεν τον ξέχασαν και πριν από τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό κράτησαν τη φανέλα με το όνομα και το νούμερό του!
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.