Ο Ερυθρός Αστέρας ξεκίνησε με 3-0 νίκες στη Euroleague πλέον είναι στο 3-3 και την Παρασκευή (21:00) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι και τις δυσκολίες του: «Παίζουμε με τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Έχει βάθος στο ρόστερ του ο φετινός Παναθηναϊκός. Μόνο εύκολη δεν θα είναι η δουλειά μας αύριο. Από την μεριά μας, θα παλέψουμε. Παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας στο γήπεδο μας.
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να σβήσουμε από τη μνήμη μας το προηγούμενο παιχνίδι.
Μερικές φορές κερδίζεις, άλλες φορές όχι. Πρέπει να συνεχίσεις, τώρα εστιάζουμε μόνο στο πώς θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς, η συμμετοχή του στο αυριανό ματς είναι αβέβαιη».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.