O Ολυμπιακός έστειλε την Ελλάδα στη 13η θέση της βαθμολογίας της UEFA
Aπειλητικά πλησιάζει την Ελλάδα η Σκωτία που είδε τόσο τους Ρέιντζερς, όσο και την Χαρτς να επικρατούν στα παιχνίδια τους σε Europa και Conference League
Μία σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε στη Σουηδία, ήταν ικανή να στείλει την Ελλάδα στη 13η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Πλζεν, η χώρα μας έφτασε τους 31,000 βαθμούς και προσπέρασε το Ισραήλ που έμεινε στους 30,625 και την Δανία που έχει συλλέξει 30,825.
Οι Δανοί είδαν την Μίντιλαντ να επικρατεί με 1-0 της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αλλά την Κοπεγχάγη να μένει στο ισόπαλο 1-1 στη Σεβίλλη με την Μπέτις. Από την άλλη, για τους Ισραηλινούς, η Μακάμπι Τελ Αβιβ ηττήθηκε όντας τυπικά γηπεδούχος από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Φυσικά, απειλητικά πλησιάζει την Ελλάδα η Σκωτία που είδε τόσο τους Ρέιντζερς, όσο και την Χαρτς να επικρατούν στα παιχνίδια τους σε Europa και Conference League, αντίστοιχα.
Αναλυτικά η βαθμολογία χωρών της UEFA έχει ως εξής:
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.