Ολυμπιακός: Η πιθανότητα για τη «συνταγή» ενδεκάδας α λα Μπράγκα στον αγώνα με τη Μάλμε
Ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να παραταχθεί στον δύσκολο αγώνα της Σουηδίας με τα ίδια πρόσωπα που είχε στην επιβλητική του νίκη με την πορτογαλική ομάδα
Ο Ολυμπιακός έχει πλέον να αντιμετωπίσει τη Μάλμε (το βράδυ της Πέμπτης στη Σουηδία). Στο 3-0 σε βάρος της Μπράγκα ο Μεντιλίμπαρ σε σχέση με τους Πειραιώτες γύρισε στην 4άδα τη διάταξή του (σε σχέση με τον αγώνα με τη Λυών) έχοντας τον Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγα στην άμυνα. Οι Εσε και Μουζακίτης ήταν στον άξονα του Ολυμπιακού, ο Τσικίνιο πήγε ξανά σε ρόλο δεκαριού και οι Ροντινέι - Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Καμπί στην κορυφή.
Από τα παραπάνω πρόσωπα εκτιμάται πώς ο Ζέλσον - όπως και ο Γουίλιαν - θα είναι ΟΚ από τα ζητήματα που είχαν. Όπως και τα δεδομένα για τον Ρέτσο είναι πώς δεν έχει πλέον κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα (μετά από αυτό που του προέκυψε στο πόδι του την προπόνηση του Σαββάτου πριν τον Λεβαδειακό).
Σε επίπεδο καρτών δε υπάρχει μόνο ο Εσε που είναι στο όριο και έτσι εάν δεχθεί κίτρινη στο παιχνίδι της Σουηδίας θα χάσει τον επόμενο αγώνα στο League Phase του Europa League. Άλλος παίκτης που να έχει τέτοιο θέμα με κάρτες δεν υφίσταται. Γενικότερα πάντως το τεχνικό επιτελείο περιμένει επιστροφές σε σχέση με τους παίκτες που ήταν off την προηγούμενη Κυριακή.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.