Ο Απόστολος Χρήστου που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ ύπτιο και ο Εμμανουήλ Καραλής που πήρε το χάλκινο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ανήκουν στον ΟΣΦΠ και η ΠΑΕ τους τίμησε για τις μεγάλες τους επιτυχίες στη Γαλλία.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d50nq5zetlih)
Τον Εμμανουήλ Καραλή βράβευσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Απόστολο Χρήστου ο Κριστιάν Καρεμπέ. Οι δύο Ολυμπιονίκες πήραν από μια πλακέτα και μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομά τους και το Νο7 στην πλάτη.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.