Παναθηναϊκός: Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP στο ΟΑΚΑ!
Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, του πατριάρχη του μπασκετικού Παναθηναϊκού και εμβληματικού παράγοντα της οικογένειας του «τριφυλλιού», κοσμεί πλέον την είσοδο των VIP στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί απόψε (10/10, 21:15) τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague, με την αναμέτρηση να είναι το πρώτο εντός έδρας ματς του «τριφυλλιού» για τη σεζόν 2024/25.
Το ΟΑΚΑ ανακαινίστηκε πλήρως και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών βελτίωσης.
Πέραν των αλλαγών και βελτιωτικών έργων στις κερκίδες, στους πίνακες, στα λάβαρα και γενικά σε όλους τους χώρους του γηπέδου, η ιδιαίτερη αλλαγή έχει να κάνει με το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP!
Ο πατριάρχης του μπασκετικού Παναθηναϊκού που μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, γιγάντωσαν το τμήμα, έχει πλέον το δικό του άγαλμα στο γήπεδο που το «τριφύλλι» έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.