Η ΑΕΚεπικράτησε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκόστην OPAP Arena με 2-0 χάρη στα γκολ του Πιερό και του Άμραμπατ και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς στην COSMOTE TV πως το αποτέλεσμα τον θυμώνει, αλλά παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έδειξε το κακό της πρόσωπο στο πρώτο μισό του ματς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το ματς και την απόδοση της ομάδας του:
«Το αποτέλεσμα με θυμώνει. Θέλαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, όμως κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είδαμε την ομάδα που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν περίπου αυτό που θέλαμε, Αξίζαμε περισσότερα στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στο πρώτο».
Για την τελική απόφαση των παικτών του στο δεύτερο μέρος:
«Είχαμε τη θέληση, όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, δεν ήμασταν συμπαγείς και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.