Για τη Μονακό: «Τα play-off είναι μία ρεαλιστική προσδοκία, μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό, Το Final Four θα είναι ένα βήμα μπροστά από την περσινή σεζόν, η οποία ήταν καλή».
Για τα φαβορί της Euroleague: «Ο κόσμος λέει πως είναι οι ομάδες που επένδυσαν τα περισσότερα. Κάποιες ομάδες έχουν εξωπραγματικά μπάτζετ. Θα έλεγα τις Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενερμπαχτσέ, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι και εμείς. Μπορούμε να έχουμε τον ρόλο του φαβορί.
Δεν υποτιμάω κανέναν, νομίζω και η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψουν για το Final Four με βάση τη δουλειά που έκαναν το καλοκαίρι».
Για το Βελιγράδι: «Οι καλύτερες ατμόσφαιρες είναι στο Βελιγράδι, είτε για τον Ερυθρό Αστέρα είτε για τη Παρτιζάν. Θα είναι δύσκολο να παίξουμε εκεί. Είναι παντού δύσκολο αλλά ειδικά στο Βελιγράδι. Ανυπομονώ να είμαι μέρος του και ελπίζω να φύγουμε νικητές».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας