AEK: Έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ένωση ο Πιερό
Ο 29χρονος φορ από την Αϊτή θα περάσει εξετάσεις και θα ανακοινωθεί
Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Φραντζί Πιερό.
Ο 29χρονος φορ από την Αϊτή προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος»στις 19:25 και αναμένεται να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει στην Ένωση.
Οι ανακοινώσεις αναμένονται από την Τρίτη.
Ο θηριώδης (1.94μ) παίκτης έπαιζε πέρσι στη Μακάμπι Χάιφα και είχε 26 γκολ και 8 ασίστ σε 50 αγώνες. Ο παίκτης θα πλαισιώσει τον Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση της ΑΕΚ.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.