Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 που αγωνίστηκε με επιτυχία στη Μπάγερν Μονάχου και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Σέρβα τενίστρια που έφτασε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησαν τις διακοπές από την Σύρο και συνέχισαν σε άλλα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο.
Κλείσιμο
Η Σέρβα που έχει τρία παιδιά με τον Γερμανό, δείχνει να απολαμβάνει την θάλασσα, τα πανέμορφα σοκάκια των νησιών του Αιγαίου αλλά δεν ξεχνάει και την αγαπημένη της συνήθεια που είναι το διάβασμα και παίρνει βιβλία ακόμη και στην παραλία.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας