Ολυμπιακός: Έπιασε δουλειά ο Εβάν Φουρνιέ - Φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση
Το βράδυ της 4ης Σεπτέμβρη ήταν αφιερωμένο στον Γάλλο σταρ, που έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και γνώρισε πραγματική αποθέωση από τους φίλους της ομάδας
Ο Εβάν Φουρνιέ πήρε μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα, αφού προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Τις τελευταίες ώρες όλα στον Ολυμπιακό κινούνται στον αστερισμό του Φουρνιέ. Το βράδυ της 4ης Σεπτέμβρη ήταν αφιερωμένο στον Γάλλο σταρ, που έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και γνώρισε πραγματική αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.
Ο Γάλλος γκαρντ - φόργουορντ έκανε την Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση με τους Πειραιώτες και συνομίλησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.