Μανωλάς: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα, ευχαριστώ τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη τους»
Αυτό τον καιρό ο Μανωλάς βρίσκεται στην Νάξο και προπονείται με τον τοπικό Παναξιακό μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του
Μπορεί ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να έκανε χθες λόγο για συζητήσεις μεταξύ της Ρόμα και του Κώστα Μανωλά, όμως ο ίδιος ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βγήκε και διέψευσε την φημολογία αυτή λίγες ώρες αργότερα.
Ο 33χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβασε μία φωτογραφία του με την φανέλα της και έγραψε στα τελικά πως ευχαριστεί όλους τους οπαδούς της Ρόμα για τα μηνύματά τους για την υποτιθέμενη επιστροφή του, ωστόσο τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η Ρόμα μάλιστα απέκτησε πρόσφατα τον Ερμόσο ενώ σήμερα έκλεισε το deal και με τον Χούμελς.
Να σημειώσουμε πως αυτό τον καιρό ο Μανωλάς βρίσκεται στην Νάξο και προπονείται με τον τοπικό Παναξιακό μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μανωλάς:
«Έχω λάβει πολλά μηνύματα από χθες και ευχαριστώ όλους τους οπαδούς της Ρόμα για την αγάπη που μου έδειξαν, αλλά δεν ισχύει τίποτα σε αυτά που διάβασα, πάμε Ρόμα!»
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας