Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φιλοξενεί τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους Κοτάρσκι, Ότο, Τάισον και Μπάμπα να επιστρέφουν μετά την απουσία τους κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Στη Γαλλία βρίσκεται το «Τριφύλλι», που θα έχει στη διάθεσή του και το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Φακούντο Πελίστρι. Ο νεαρός Ουρουγουανός δηλώθηκε (αντί του Τόνι Βιλένα), βρίσκεται στην αποστολή και δείχνει έτοιμος να ριχτεί στην πρώτη μάχη για τα πλέι οφ της διοργάνωσης που κατέκτησε πριν λίγους μήνες ο Ολυμπιακός.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ