Αυτό γράφει η έγκυρη O' Jogo η οποία αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την Μπράγκα και ο Πορτογάλος χαφ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.
Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν 2.500.000 ευρώ στην Μπράγκα, συν άλλα 2.000.000 με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ η ομάδα θα κρατήσει και 15% ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Αντρέ Όρτα έπαιξε ως δανεικός την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό και είχε κατέγραψε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Αναδείχθηκε η επιτυχημένη μετάβαση της χώρας από τις αρνητικές ευρωπαϊκές πρωτιές σε μια νέα εθνική προσέγγιση πρόληψης και προαγωγής υγείας για τα παιδιά.