Ολυμπιακός: Περιμένει τα καλά νέα για Ποντένσε για να κλείσει την τετράδα των εξτρέμ του
Μετά την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε ο Ολυμπιακός εφόσον καταφέρει να κλείσει οριστικά και τον Ντάνιελ Ποντένσε, όπως τόσο θέλει ο ίδιος θα κλείσει και την τετράδα των εξτρέμ του
Το βασικότερο ζήτημα, το Νο1 όλων είναι η επίτευξη του come back του Ντάνιελ Ποντένσε. Του Πορτογάλου σταρ των Πειραιωτών που επιδιώκει με όλες του τις δυνάμεις να επιστρέψει στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό μεταγραφικό θέμα και παραμένει ένα τέτοιο.
Εφόσον επιτευχθεί αυτός ο μεταγραφικός στόχος εντός του μηνός Αυγούστου τότε ο Ολυμπιακός θα κλείσει μία 4άδα για τα... φτερά της επίθεσής του με τους Ποντένσε, Βέλντε, Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς και από εκεί και πέρα θα έχει έξτρα επιλογές εάν πχ μείνει στο ρόστερ ο Παπακανέλλος ή με παίκτες που δύνανται να παίξουν και στα άκρα, όπως ο Τσικίνιο (ή ακόμα και ο Ορτα που είναι να αποκτηθεί και επισήμως).
Είναι δε σαφές πώς ο Βέλντε αποκτήθηκε στη λογική του να παίζει βασικός σε μία χρονική περίοδο που η αγωνιστική άνοδος του Ζέλσον δημιουργεί μία ωραία αγωνιστική... κόντρα εντός του ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Και αυτό διότι αυτός ο Ζέλσον με τη συγκεκριμένη εικόνα που είχε στα φιλικά είναι πολύ πιθανό να ξεκινά το προσεχές διάστημα ως βασικός.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).