Παναθηναϊκός: Με τις νέες εμφανίσεις στο φιλικό με την Νετάνια - Αποθεώθηκε ο Ιωαννίδης - Βίντεο
Πρεμιέρα για τη νέα φανέλα στο παιχνίδι της Λεωφόρου
Με τις νέες εμφανίσεις, που παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, εμφανίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με την Μακάμπι Νετάνια ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.
Θυμίζουμε ότι η πρώτη πράσινη με χοντρή λευκή ρίγα που παραπέμπει σε... Άγιαξ αλλά και σε εμφάνιση που φόρεσε ο σύλλογος την χρονιά 1998-1999. Στη δεύτερη που είναι λευκή, κάνει την διαφορά το σήμα ενώ η τρίτη είναι μωβ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2sv8bbfrqch)
Παράλληλα ο κόσμος αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη ο οποίος δεν είναι έτοιμος ακόμη να αγωνιστεί. Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού πέρασε μέσα από το γήπεδο φορώντας πολιτικά για να ανέβει στην εξέδρα και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2svb0ng33ix)
Για τον Ιωαννίδη δίνουν μάχη η Σπόρτινγκ με την Μπολόνια για να τον αποκτήσουν με τον Παναθηναϊκό να δηλώνει πως πάσα κατεύθυνση πως δεν πωλείται...
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.