Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το φιλικό της Πέμπτης (18/7) με την Ομόνοια στην Κύπρο.
Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει τους Μουκουντί και Τσιλούλη που παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος, όπως και τον Τσούμπερ που ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις, καθώς έχει έξτρα μέρες άδεια μετά τη συμμετοχή του στο EURO με την Ελβετία και την πορεία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.
Στο «Νησί της Αφροδίτης» πάντως δεν θα μεταβεί και ο Περέιρα, καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα για προπονήσεις.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.