Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το φιλικό της Πέμπτης (18/7) με την Ομόνοια στην Κύπρο.
Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει τους Μουκουντί και Τσιλούλη που παραμένουν εκτός κανονικού προγράμματος, όπως και τον Τσούμπερ που ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις, καθώς έχει έξτρα μέρες άδεια μετά τη συμμετοχή του στο EURO με την Ελβετία και την πορεία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.
Στο «Νησί της Αφροδίτης» πάντως δεν θα μεταβεί και ο Περέιρα, καθώς αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα για προπονήσεις.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.