Ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ απασχόλησε για τα καλά τον ΠΑΟΚ και τώρα οι Ισπανοί στα ρεπορτάζ τους εμπλέκουν τον Ολυμπιακό.
Ειδικότερα ο ρεπόρτερ του COPE, Κίκε Ιγκλέσιας, κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές των Πειραιωτών για να κλείσουν τον έμπειρο φορ. Αναφέρει δηλαδή σε tweet του ότι είναι προχωρημένη περίπτωση.
Ο 33χρονος Δανός διεθνής με τη φανέλα της Εσπανιόλ είχε συνολικά 45 συμμετοχές (39 στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, 2 στο Κύπελλο και 4 για τους αγώνες ανόδου για τη La Liga) σημειώνοντας 22 γκολ ενώ είχε και συνδρομή και με ασίστ. Με τη Δανία έχει υπάρξει διεθνής 69 φορές έχοντας και 10 γκολ. Με τη Μπαρτσελόνα ο έμπειρος σέντερ φορ είχε 58 συμμετοχές με 10 τέρματα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.