Παναθηναϊκός: Η ΕΟΕ ενέκρινε το αίτημα των «πρασίνων» για να διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποδέχθηκε ομόφωνα το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι τελικοί του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στις 21/9 θα διεξαχθούν στο Καλλιμάρμαρο!
Να σημειωθεί ωστόσο ότι στο Καλλιμάρμαρο θα διεξαχθούν μόνο τα ματς των τελικών στις 21 Σεπτεμβρίου και όχι τα παιχνίδια των ημιτελικών μία ημέρα νωρίτερα, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε άλλο γήπεδο της Αθήνας. Και αυτό διότι στο ΟΑΚΑ θα κορυφώνονται οι εργασίες ώστε να παραδοθεί έτοιμο με το πρώτο επίσημο τζάμπολ της χρονιάς.
Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα μεταφερθεί το παρκέ που υπάρχει τώρα στο ΟΑΚΑ ενώ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα τοποθετηθεί το ολοκαίνουργιο «glass floor».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.