Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, κυριολεκτικά προκαλεί τρόμο στους αντιπάλους του σε αυτό το κομμάτι, καθώς το ποσοστό που έχει στα πέναλτι είναι αδιανόητο. Και δεν μιλάμε για κάποιο της τάξεως του 1/4 ή 1/5, αλλά για 1/2. Ναι, καλά διαβάσατε... Ο γκολκίπερ της ομάδας του Λιονέλ Μέσι έχει 50%. Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, οι αντίπαλοι έχουν απέναντι του 50%, καθώς δεν έχει καταφέρει να αποκρούσει όλα τα πέναλτι που του έχουν εκτελέσει.
Συνολικά, λοιπόν, ο 31χρονος έχει κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του 24 φορές. Από αυτές μόλις τις 12 η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα. Τις 9 έχει αποκρούσει την μπάλα, άλλες 2 φορές έχει καταλήξει άου, ενώ 1 έχει βρει δοκάρι.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.