Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού περνάει τις ώρες του στη Σύρο, όπου την Κυριακή θα βρίσκεται στο Stoiximan AegeanBall Festival, το οποίο διοργανώνει για άλλη μία σεζόν ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο ΜακΣίσικ συναντήθηκε με τον πρωταθλητή παρκούρ, Δημήτρη Κυρσανίδη, με τον Αμερικανό να μη λέει όχι σε μία φωτογραφία. Μόνο που αυτή έδειξε την απίθανη μπλούζα που φορούσε, με το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα πάνω της.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.