Piraeus Masters: Πρώτο σερβίς στο Δημοτικό Θέατρο με την επίσημη συνέντευξη Τύπου

Piraeus Masters: Πρώτο σερβίς στο Δημοτικό Θέατρο με την επίσημη συνέντευξη Τύπου

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στο ιστορικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά άνοιξε η αυλαία στο πρώτο ιστορικά τουρνουά  μπιτς βόλεϊ που θα φιλοξενηθεί στην πλατεία Κοραή από 27 έως 30 Ιουνίου

638549427102873900
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του τουρνουά μπιτς βόλεί στην καρδιά του Πειραιά έχει ξεκινήσει και το πρώτο ανεπίσημο σερβίς δόθηκε σήμερα.

Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο, τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, τους εκπροσώπους του Τύπου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν το PIRAEUS MASTERS, κάνοντας το πρώτο... σερβίς για μία τετραήμερη γιορτή του μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Κοραή.

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Πειραιά στο πάνελ εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο και την Ομοσπονδία ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάσης Μπελιγράτης, ο Νίκος Γιαννακάκος, Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού Γιάννης Χατζηαλέξης.

Κλείσιμο
Από πλευράς αθλητών, στο Δημοτικό Θέατρο απηύθυναν χαιρετισμό ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2023 Σταύρος Ντάλλας, ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2021 Ιάσων Κανέλλος, η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Ιωάννα Περδικάκη και η Τατιάνα Μολδοβανίδη από την Νο1 ομάδα του ταμπλό των γυναικών.

Γιάννης Μώραλης-Δήμαρχος Πειραιά: «Επιθυμία μας είναι να αποτελέσει το PIRAEUS MASTERS έναν ακόμη σημαντικό θεσμό για τον Πειραιά»

moralis


«Ο Πειραιάς υποδέχεται το PIRAEUS MASTERS, το 2ο μεγάλο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Κοραή από 27 έως 30 Ιουνίου. Μια πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακούς αγώνες beach volley στο κέντρο της πόλης μας, στην πλατεία Κοραή σε ένα μοναδικό σκηνικό. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, ενώ ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και ομάδες από το εξωτερικό, προσδίδοντας έναν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση, η οποία είναι μια από τις τέσσερις κορυφαίες διοργανώσεις που γίνονται στη χώρα μας.

Το Piraeus Masters εντάσσεται στην προσπάθεια μας να είναι ο Πειραιάς στο επίκεντρο του αθλητισμού και να υποδέχεται σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και μεγάλα αθλητικά events, τα οποία αφενός προβάλλουν τον Πειραιά κι αφετέρου ωθούν τα παιδιά και τους νέους στον αθλητισμό. Επιθυμία μας είναι να αποτελέσει το PIRAEUS MASTERS έναν ακόμη σημαντικό θεσμό για τον Πειραιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο και όλους όσοι εργάζονται για αυτή τη διοργάνωση για την εξαιρετική μας συνεργασία, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά Νίκο Γέμελο, ο οποίος βάλθηκε να κάνει τον Πειραιά αυτό το καλοκαίρι επίκεντρο του Αθλητισμού, καθώς επίσης και τους χορηγούς της διοργάνωσης του Πειραιά, την ΟΛΠ Α.Ε. και την Piraeus Tower.

Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στον Πειραιά να παρακολουθήσει από κοντά εντυπωσιακούς αγώνες Beach Volley σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό στο κέντρο του Πειραιά».

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Το μπιτς βόλεϊ έχει ταυτιστεί με τις πλατείες μεγάλων Δήμων»

karampetsos


«Αν και ο Δήμαρχος κάλυψε όλα όσα θα ήθελα να πω, πρέπει να τονίσω ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ και πλέον το άθλημα υπό τη δική μας διοίκηση έχει ταυτιστεί με τις πλατείες…

Στην διαδρομή μου μέχρι να έρθω έκανα ένα μεγάλο ταξίδι στα παιδικά μου χρόνια γιατί σ’ αυτή την περιοχή έζησα τα παιδικά μου χρόνια, στο Πασαλιμάνι μεγάλωσα και πραγματικά συγκινούμαι.

Ως πρόεδρος της κοινότητας του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο πολίτη του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νίκο Γέμελο, όλη τη Δημοτική αρχή, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πειραιά για την στήριξη και τη συνεργασία που μας προσέφεραν από την πρώτη στιγμή.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος, το Lipton Ice Tea, το brand Borotalco, την RIO Mare και την Befon που μας στηρίζουν και φυσικά την ΕΡΤ για την προβολή που μας παρέχει και θέλω να θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους κ.κ. Ζούλα, Παπαβασιλείου, Χατζηγεωργίου.

Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες του Πειραιά θα αγκαλιάσουν τη διοργάνωση και θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα από το μοναδικό Ολυμπιακό Άθλημα της άμμου».

Νίκος Γέμελος (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Πειραιά): «Ο Πειραιάς επίκεντρο αθλητισμού και σημαντικών αθλητικών γεγονότων όπως το PIRAEUS MASTERS»

gemelos


«Οι αγώνες Beach Volley ήταν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος θεωρεί ότι τα ολυμπιακά αθλήματα πρέπει να φαίνονται και να είναι πολύ κοντά στον δρόμο. Μεταφέραμε την άμμο από το ολυμπιακό άθλημα άλμα εις μήκος, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο, στην πλατεία Κοραή, προκειμένου ο κόσμος να δει από κοντά την προσπάθεια των αθλητών αυτού του επιπέδου και να νιώσει τι συμβαίνει σε ένα γήπεδο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό τα street events να αναδειχθούν σε έναν αθλητικό δήμο, όπως είναι ο δήμος μας, στον οποίο σχεδόν όλοι οι συντελεστές και οι σύμβουλοί του προέρχονται από τον αθλητισμό. Έτσι λοιπόν «γεννήθηκε» και ο συνδυασμός μας, αυτός που έφερε τον αθλητισμό στον δήμο και θα τον φέρει περισσότερο κοντά στον δημότη.

Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια, ώστε περισσότερος κόσμος να ασχολείται με τα σπορ και ιδιαίτερα τα Ολυμπιακά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία του Βόλεϊ, να έχουμε έναν καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές».

Σταύρος Ντάλλας: «Χαρούμενος που ο Δήμος Πειραιά αγκαλιάζει το μπιτς βόλεϊ»

ntallas


«θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που ανέφεραν οι κ.κ.Μώραλης, Γέμελος, τονίζοντας ότι ο Πειραιάς είναι ένας αθλητικός Δήμος και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που για πρώτη φορά αγκαλιάζει το δικό μας άθλημα φιλοξενώντας αυτό το τουρνουά στην Πλατεία Κοραή. Τα τουρνουά masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου και παρόλο που φέτος έχουμε αγωνιστεί σε πολλά τουρνουά στο εξωτερικό, χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και θα αγωνιστούμε σε μία πολύ όμορφη εγκατάσταση. Εύχομαι όπως ο κόσμος αγκάλιασε το Piraeus Street Long Jump, το οποίο παρακολούθησα από κοντά, να αγκαλιάσει και το Piraeus Masters και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσει ένα υπέροχο θέαμα».

Ιωάννα Περδικάκη: «Μεγάλη μας χαρά να παίζουμε σε κεντρικές πλατείες»

perdikaki


«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το τουρνουά γίνεται στην πόλη που έχω επιλέξει να σπουδάζω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Πειραιά, την Ε.Ο.ΠΕ. και όλους όσοι έχουν συντελέσει να γίνει αυτό το τουρνουά.

Για εμάς τους αθλητές είναι μεγάλη χαρά να παίζουμε στις κεντρικές πλατείες γιατί πραγματικά βλέπουμε πολύ κόσμο και νέο κόσμο να έρχεται κοντά στο άθλημα μας. Εύχομαι υγεία σε όλους και να απολαύσουμε καλό θέαμα».

Τατιάνα Μολδοβανίδη: «Μεγάλη τιμή να παίξουμε στο κέντρο του Πειραιά»

moldovanidi


«Μαζί με την Πέρσα Σακελλαρίδη είμαστε ένα νεοσύστατο ζευγάρι αλλά είμαστε Νο1 στο ταμπλό στο Piraeus Masters. Είναι μεγάλη τιμή να συμμετάσχουμε σ’ ένα τέτοιο τουρνουά και ειδικά για εμένα γιατί κι οι δύο γονείς μου κατάγονται από τον Πειραιά και θέλω να τους ευχαριστήσω για την ηθική και υλική στήριξη».

Το πρόγραμμα του PIRAEUS MASTERS έχει ως εξής:

Τετάρτη 26/6 10.00 Προκριματικά γυναικών στο Σ.Ε.Φ.
Πέμπτη 27/6 10.00 Προκριματικά ανδρών στο Σ.Ε.Φ., 16.00-22.00 Κυρίως ταμπλό Γυναικών
Παρασκευή 28/6 10.00-22.00 Κυρίως ταμπλό Γυναικών – Ανδρών
Σάββατο 29/6 10.00-22.00 Κυρίως ταμπλό Γυναικών – Ανδρών
Κυριακή 30/6 10.00 Ημιτελικοί Γυναικών
11.30 Ημιτελικοί Ανδρών
17.00 Τελικοί Juniors (Αγοριών-Κοριτσιών)
20.00 Τελικός Γυναικών (ERT-3 LIVE)
20.45 Τελικός Ανδρών (ERT-3 LIVE)
21.30 Τελετή Απονομών (ERT-3 LIVE)

Επίσημοι χορηγοί του PIRAEUS MASTERS είναι η Ο.Λ.Π. ΑΕ και η PIRAEUS TOWER Α.Ε. (DIMAND, EBRD, PRODEA Investments).

Επίσημοι χορηγοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley MASTERS 2024 είναι το Lipton Ice Tea, το Borotalco με τα καινοτόμα αποσμητικά σώματος, η RIO mare ηγέτης στην κατηγορία Κονσερβοποιημένου Τόνου και η εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Befon.

Επίσημοι υποστηρικτές είναι το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και η GALA.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά στο μεταναστευτικό το νερό έχει μπει στο αυλάκι

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για τον Φρέντη Μπελέρη - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο


Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από τους «Κασσελίστας» - Εκτός Βουλής με τις 3 θητείες Πολάκης, Τζάκρη και Κασιμάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης