Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλος Ζέκα μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Ο διεθνής Έλληνας μέσος έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 2011 έως το 2017 και επέστρεψε στον σύλλογο το 2023.
Η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ζέκα! Ο Κάρλος θα παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 μετά τη σημερινή υπογραφή του νέου συμβολαίου του.
Με το τριφύλλι στο στήθος ο Ζέκα έχει συμμετάσχει σε 267 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και συνεχίζει απτόητος».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους