Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ συγχαίρει τους παίκτες της Κόβεντρι κι ο Άντονι πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά τους - Δείτε βίντεο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαγκουάιρ συγχαίρει τους παίκτες της Κόβεντρι κι ο Άντονι πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά τους - Δείτε βίντεο

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι αντιδράσεις των δύο παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πρόκριση-θρίλερ κόντρα στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ

united-coventry-xr
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πετάει προβάδισμα τριών γκολ και η Κόβεντρι βρίσκει την ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς και να διεκδικήσει εκείνη την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Μάλιστα, η ομάδα της Τσάμπιονσιπ θα μπορούσε να είχε αποφύγει τα πέναλτι, ωστόσο το VAR της... έκλεψε το όνειρο σε μια απόφαση που χωρίς αμφιβολία πάει κόντρα σ' αυτό που λένε για τη διοργάνωση και τα... θαύματά της.

Ό,τι έγινε, έγινε, και οι δύο ομάδες έπρεπε να διεκδικήσουν το δεύτερο εισιτήριο του τελικού στη ψυχοφθόρο διαδικασία, εκεί όπου το σύνολο του Έρικ τεν Χαχ επικράτησε με σκορ 4-2.

Όπως θα περίμενε κανείς, και ειδικά από τη στιγμή που οι δύο πλευρές έμοιαζαν σαν να παίζουν στα ανάποδα πρωταθλήματα (με τον Ρόι Κιν να δηλώνει ορθώς ότι η Κόβεντρι έμοιαζε με ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ και η Γιουνάιτεντ σαν να ήταν στην Τσάμπιονσιπ), μετά το τελευταίο πέναλτι οι τυπικά γηπεδούχοι θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν με σεβασμό για τη μεγαλύτερη -έστω και ημιτελή- ανατροπή στην ιστορία του FA Cup.

Κλείσιμο
Αλλά τι πάει και κάνει ο Άντονι; Την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του τρέχουν προς τον Ονάνα, εκείνος γυρνάει στο αουτσάιντερ και βάζει τα χέρια στ' αυτιά του, σε μια ένδειξη «Δεν σας ακούω».

Ευτυχώς την εικόνα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσωσε ο Χάρι Μαγκουάιρ, που πήγε να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές του Μαρκ Γκόρντον και να τους δώσει τα σέβη του.

Δείτε το βίντεο:



Ειδήσεις σήμερα:

Σίντνεϊ Σουίνι: Με το μήνυμα «συγγνώμη που έχω ωραία στήθη» το φωτογραφικό άλμπουμ της από διακοπές στο Μεξικό

Μεσολόγγι: Τη χτυπούσε από το 2020 και δημοσιοποίησε γυμνές φωτογραφίες της

Τουρκία: Τον χώρισε και έστειλε σπίτι της δεκάδες ντελίβερι - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης