Ίδρωσε αλλά κέρδισε στη Βαρκελώνη ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Όφνερ - Βίντεο

Επικράτησε 6-4,7-5 του Αυστριακού ο οποίος έσβησε 2 ματς πόιντ και συνεχίζει στους 16

Στον γύρο των «16» του Barcelona Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπορεί την Τρίτη να γνώρισε την ήττα στο διπλό αλλά στο μονό ήταν ασυναγώνιστος στην πρεμιέρα του την επόμενη ημέρα. 





Επικράτησε 6-4,7-5 του Αυστριακού Σεμπάστιαν Όφνερ με μεγάλη ανατροπή στο 2ο σετ (από το 3-5 στο 7-5) και θα παίξει με τον Ισπανό Καρμπάγιες Μπαένα για μια θέση στους "8". 



O αγώνας 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ όμως ο Όφνερ το έσβησε. O Έλληνας επέστρεψε με νέο μπρέικ πόιντ, έφτασε σε μπρέικ, και στο 1-0!


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο 1ο γκέιμ όμως ο Όφνερ το έσβησε. O Έλληνας επέστρεψε με νέο μπρέικ πόιντ, έφτασε σε μπρέικ, και στο 1-0! 




Ο Αυστριακός με άνεση πήρε πίσω το μπρέικ (1-1) και προηγήθηκε με το σερβίς του με 2-1 και 3-2. O Τσιτσιπάς επέστρεψε με μπρέικ (4-3), το υπερασπίστηκε (5-3) και έκλεισε το σετ στο 6-4.

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έσβησε μπρέικ πόιντ, ισοφάρισε σε 2-2 και έφτασε με μπρέικ στο 3-2. O Έλληνας έσβησε 2 μπρέικ πόιντ αλλά ο Αυστριακός με την 3η ευκαιρία του πήρε πίσω το μπρέικ (3-3).

O Αυστριακός με νέο μπρέικ έφτασε στο 5-3 και σέρβιρε για το σετ. Ο αντιπαλός του όμως πήρε πίσω το μπρέικ (5-4) και με το σερβίς του ισοφάρισε σε 5-5.

Με νέο μπρέικ ο Στέφανος έκανε το 6-5 και έκλεισε το σετ στο 7-5 αφού είδε τον αντίπαλό του να του σβήσει 2 ματς πόιντ. 


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή», δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ Γρ. Λέων

Ερντογάν: Το Ισραήλ ξεπέρασε τον Χίτλερ - Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr