Τάντιτς για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: Η Φενέρ πρέπει να δείξει ότι είναι καλύτερη και να προκριθεί

Τάντιτς για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: Η Φενέρ πρέπει να δείξει ότι είναι καλύτερη και να προκριθεί

Ο μέσος της Φενέρ Ντούσαν Τάντιτς στάθηκε και στην ανάγκη των παικτών να έχουν την στήριξη του κόσμου

tantic
Τον Ολυμπιακό θα υποδεχθεί αύριο (18/4) η Φενέρμπαχτσε στη ρεβάνς του 3-2 που έχασε στο Φάληρο, για τον πρώτο προημιτελικό του ζευγαριού στο Conference League.

Ο Ντούσαν Τάντιτς που μίλησε ενόψει του ματς τόνισε πως στην ομάδα του «πιστεύουν» στην ανατροπή και ότι θα πάρουν εκείνοι το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά. «Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ ποιότητα. Στο πρώτο ματς κάναμε πολλά λάθη και τους δώσαμε πολλά δώρα. Ελπίζω αύριο να αποφύγουμε τα λάθη και να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από όλες τις απόψεις.



Πρέπει να το κάνουμε αυτό μπροστά στους φιλάθλους μας, για να προκριθούμε στην επόμενη φάση», σημείωσε αρχικά ο Σέρβος μεσοεπιθετικός. Και συνέχισε. «Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, αθλητικά, τακτικά, ποιοτικά, από όλες απόψεις. Θα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να οδηγήσουμε τη Φενέρ στα ημιτελικά, αυτή είναι η υποχρέωσή μας απέναντι σε όλους τους οπαδούς μας».

Για το αν υπάρχει πίεση από τον κόσμο σχολίασε ότι «έχουμε απίστευτους οπαδούς, από τους καλύτερους που έχω συναντήσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνουν και την έξτρα ώθηση. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Οταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν χαρές και λύπες, είναι λογικό να έχεις τέτοιες ευθύνες. Αλλά γι’ αυτό παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, γιατί μπορείς να αντεπεξέλθεις υπό πίεση. Θα πρέπει να τους αναγκάσουμε να είναι δίπλα μας και είμαι βέβαιος πως θα είναι φανταστικοί και θα έχουμε επιτυχία όλοι μαζί».

Ο 35χρονος μίλησε και για τους «ερυθρόλευκους». «Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε αρχίσει καλά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες, αλλά κάναμε κάποια λάθη και άλλαξε τελείως το παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, γιατί όταν παίζεις με καλές ομάδες, κάθε λάθος τιμωρείται. Ελπίζω με το κυριαρχικό παιχνίδι και την ποιότητά μας θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι, με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό, που επίσης είναι καλή ομάδα και έχει ποιότητα».

Μεταξύ άλλων δε έκανε και ένα σχόλιο για τον συμπατριώτη του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. «Είναι ένας θρύλος για το σερβικό ποδόσφαιρο καταπληκτικό παιδί. Εύχομαι να κάνει καλή δουλειά για τον Ολυμπιακό».

Για το αν θα τηρήσει την υπόσχεσή του να βγάλει πρώτο σκόρερ τον Εντιν Τζέκο υπογράμμισε πως «περιμένω να του δώσω και άλλες ασίστ. όταν παίζεις στη θέση μου, θέλεις οι σέντερ φορ να είναι οι πρώτοι σκόρερ. Αυτό είναι επιτυχία για όλη την ομάδα, θέλεις πάντα να… ταΐζεις τον επιθετικό, να τον κάνεις χαρούμενο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να κερδίζει η ομάδα».

Κλείσιμο
Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως αύριο θα συμπληρώσει 50 εμφανίσεις με τη Φενέρ. «Είναι μεγάλη τιμή, αλλά θέλω να τη συνδυάσω με μια νίκη και μια πρόκριση. Θέλω να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία - Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κανένα θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή», δηλώνει ο πρόεδρος του οργανισμού αντιντόπινγκ Γρ. Λέων

Ερντογάν: Το Ισραήλ ξεπέρασε τον Χίτλερ - Δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης