Μπαρτσελόνα: Εκτός εαυτού ο Τσάβι, κλώτσησε αντικείμενο, τα «έχωσε» στον διαιτητή και αποβλήθηκε - Δείτε βίντεο

Μπαρτσελόνα: Εκτός εαυτού ο Τσάβι, κλώτσησε αντικείμενο, τα «έχωσε» στον διαιτητή και αποβλήθηκε - Δείτε βίντεο

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Τσάβι μετά από ένα σφύριγμα στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Καταλανό να κλωτσάει αντικείμενο και να τα «χώνει» στον διαιτητή και στη συνέχεια να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα

xavi-psg
Άδοξα ολοκληρώθηκε η πορεία της Μπαρτσελόνα στο φετινό Champions League. Παρότι οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν νωρίς με τον Ραφίνια, η κόκκινη κάρτα του Αραούχο στο 29ο λεπτό άλλαξε τις ισορροπίες και η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλισε την πρόκριση της στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα νεύρα στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» έφτασαν σε κόκκινα επίπεδα, με τον Τσάβι μάλιστα να αντικρίζει και την κόκκινη κάρτα στο 56ο λεπτό, λίγο μετά το δεύτερο γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0lv30rzcus1)


Δευτερόλεπτα μετά από ένα σφύριγμα, ο Τσάβι γύρισε προς την πλευρά του τέταρτου και κλώτσησε ένα αντικείμενο. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν έμεινε εκεί καθώς συνέχισε με... γαλλικά προς τον διαιτητή της αναμέτρησης ο οποίος δεν του χαρίστηκε και του έβγαλε την κόκκινη κάρτα αποβάλοντας τον από το παιχνίδι.

Ο Τσάβι έδωσε συνέχεια και μετά το παιχνίδι κάνοντας ειδική αναφορά στις διαιτητικές αποφάσεις. «Είναι ντροπή που η δουλειά μιας σεζόν ολοκληρώθηκε λόγω μιας διαιτητικής απόφασης. Είμαστε νευριασμένοι. Ήμασταν οργανωμένοι όταν παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα. Θα μου άρεσε να παίζαμε έντεκα εναντίον έντεκα σε όλο το ματς. Ήταν εντελώς αχρείαστη η κόκκινη κάρτα», δήλωσε ο Τσάβι μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης