Ο Άρης ξεκαθάρισε στην ΕΠΟ πως ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ή αλλιώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης ξεκαθάρισε στην ΕΠΟ πως ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ή αλλιώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε επισήμως στην ΕΠΟ επιμένοντας ότι οφείλει να πράξει τα δέοντα για την ετοιμότητα του Πανθεσσαλικού Σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και πρότεινε – ως εναλλακτική επιλογή – το «Κλ. Βικελίδης»

panthessaliko
Η ΕΠΟ είχε ζητήσει από Άρη και Παναθηναϊκό να απαντήσουν επί του σεναρίου αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ομοσπονδία προχώρησε σ' αυτήν την κίνηση , παρότι η προκήρυξη αναφέρει ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ισχυριζόμενη ότι το γήπεδο της Μαγνησίας δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις και αφού νωρίτερα είχε αρνηθεί να συμβάλλει οικονομικά για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας.

Η στάση της ΠΑΕ Άρης ήταν ξεκάθαρη ευθύς εξαρχής και επέμεινε σ’ αυτό που είχε διατυπώσει από την πρώτη στιγμή.
Δηλαδή, στην εφαρμογή της προκήρυξης του θεσμού και κυρίως ότι αποτελεί ευθύνη (και) της ΕΠΟ η ετοιμότητα του Σταδίου έτσι ώστε να γίνει ο τελικός παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.

Κλείσιμο
Σήμερα οι «κίτρινοι» απάντησαν και επισήμως στην επιστολή της ΕΠΟ εμμένοντας στη διεξαγωγή του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τονίζοντας ξανά ότι είναι ευθύνη της Ομοσπονδίας να ληφθούν όλα τα μέτρα για την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων καθώς είναι η διοργανώτρια αρχή και ως εναλλακτική επιλογή πρότειναν το «Κλ. Βικελίδης».

Εν τέλει, είναι σαφές ότι… όσες συνεδριάσεις κι αν κάνει η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, όσο κι αν τονίζεται από την πλευρά της ομοσπονδίας η αδυναμία του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων, η ΠΑΕ Άρης θα επιμένει ότι ως διοργανώτρια αρχή, η ομοσπονδία όφειλε να είχε λειτουργήσει προς την κατεύθυνση ετοιμότητας του Σταδίου με απώτερο σκοπό τη διεξαγωγή του τελικού παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων. Και δεν έχει σκοπό επίσης ούτε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταφοράς του αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Αριστοτέλης Μυστακίδης: Ο βασιλιάς του χαλκού έγινε τραπεζίτης και αγαπάει τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη

Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής: Φρενάρουν και οι ρυθμίσεις για τη δόμηση στα εκτός σχεδίου οικόπεδα

Αυλαία για το Μουσικό Κουτί - Συγκινημένοι αποχαιρέτησαν το κοινό Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης