Μπακς: Με Πέισερς στον πρώτο γύρο των play off - Το blooper του Θανάση που... έριξε τον πάγκο των Μάτζικ (βίντεο)

Μπακς: Με Πέισερς στον πρώτο γύρο των play off - Το blooper του Θανάση που... έριξε τον πάγκο των Μάτζικ (βίντεο)

Στην ήττα του Μιλγουόκι στο KIA Center ο Θανάσης Αντεντοκούνμπο κατάφερε με άστοχο κάρφωμα να κάνει τους αντιπάλους να ξεσπάσουν σε γέλια

MixCollage-15-Apr-2024-04-27-AM-1407
Οι Μπακς (49-33) ηττήθηκαν από τους Μάτζικ (47-45) στο Ορλάντο με 113-88 στην ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου κι έπεσαν στην τρίτη θέση εν όψει playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Πέισερς στον πρώτο γύρο της Ανατολής.

Ο Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε λόγω του διαστρέμματος στον αστράγαλο, με τον αδελφό του Θανάση να πετυχαίνει το blooper της βραδιάς.

Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ μέτρησε 2 πόντους με 1/2 δίποντα, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 7:09 κι αυτό το άστοχο δίποντο έκανε το γύρο του διαδικτύου για όλους τους λάθους λόγους. Δεν ήταν μόνο πως αστόχησε μόνος σε κάρφωμα, ήταν κι η αντίδραση του πάγκου των Μάτζικ.



Οι Μπακς μετά την ήττα τους από τους Μάτζικ στο KIA Center και σε συνδυασμό την ήττα των Καβς από τους Χόρνετς και την επικράτηση των Νικς κόντρα στους Μπουλς θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των play off, τους Πέισερς, τον κακό δαίμονα των ελαφιών στη φετινή σεζόν. Πάντως το Μιλγουόκι θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Φέτος η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει κοντραριστεί πέντε φορές με την παρέα του Χαλιμπέρτον, με την Ιντιάνα να πανηγυρίζει στις 4 περιπτώσεις εξ αυτών. Μάλιστα πήραν και το κρίσιμο ματς κατά τη διάρκεια του In-Season Tournament με show Χαλιμπέρτον.

Οι Πέισερς πάνε τα ματς τους σε υψηλά σκορ και αρέσκονται να τρέχουν στο ανοιχτό γήπεδο. Από τις κορυφαίες επιθέσεις της λίγκας φέτος και σίγουρα εκ των καλύτερων fun to watch ομάδων στο ΝΒΑ.

Κλείσιμο
Σίγουρα οι Μπακς θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να δημιουργήσουν θέματα στους αντιπάλους τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης θα χάσει ορισμένα ματς του πρώτου γύρου.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Είμαστε στο πλευρό του Ισραήλ, καταδικάζουμε τις ιρανικές επιθέσεις

Υπέρ των αντιποίνων το Ισραήλ μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου - «Δεν έχουμε τελειώσει» ξεκαθαρίζουν

«Βασιλιάς» Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο - Νίκησε με 2-0 (6-1, 6-4) τον Ρουντ στον τελικό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης