Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το αίτημα του Άρη να διεξαχθούν με Έλληνα διαιτητή τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League, με το οποίο συμφώνησε η Ένωση.
Ο Παναθηναϊκός με επίσημη θέση του ξεκαθάρισε ότι πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία των ομάδων για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια μεταξύ του Big-5.
H θέση του Παναθηναϊκού
«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο - και ειδικότερα - αυτών των playoffs με την παρουσία ξένων διαιτητών. Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μία ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας, ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.
Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των playoffs, άρα και του πρωταθλήματος.
Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.