Παναθηναϊκός: Επιβεβλημένο οι αγώνες των πέντε πρώτων ομάδων να γίνονται με ξένους διαιτητές

Παναθηναϊκός: Επιβεβλημένο οι αγώνες των πέντε πρώτων ομάδων να γίνονται με ξένους διαιτητές

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στο αίτημα του Άρη για Έλληνα διαιτητή στα παιχνίδι με την ΑΕΚ με το οποίο συμφώνησε η Ένωση

pao_1
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το αίτημα του Άρη να διεξαχθούν με Έλληνα διαιτητή τα παιχνίδια με την ΑΕΚ στα πλέι οφ της Super League, με το οποίο συμφώνησε η Ένωση. 

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη θέση του ξεκαθάρισε ότι πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία των ομάδων για ξένους διαιτητές στα παιχνίδια μεταξύ του Big-5. 

H θέση του Παναθηναϊκού

«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο - και ειδικότερα - αυτών των playoffs με την παρουσία ξένων διαιτητών. Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα από μία ομάδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας, ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των playoffs, άρα και του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές, σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία».

Ειδήσεις σήμερα:

Σύμη: Βίντεο από την απόπειρα βιασμού της 32χρονης από πελάτη σε καφετέρια

Ζάκυνθος: Αρνούνται να επιστρέψουν στο σπίτι με τη μητέρα τους τα δύο υιοθετημένα παιδιά που κακοποιήθηκαν από εκείνη

Αλεξανδρούπολη: «Πήγα με στολή εξόδου και με χαρακτήρισαν νίντζα, είμαι αθώος» λέει ο καθηγητής που συνελήφθη για παρενόχληση μαθήτριας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης