Βρούτσης: Σε λειτουργία από σήμερα η ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα - Μένουμε συνεπείς σε κάθε δέσμευσή μας

Βρούτσης: Σε λειτουργία από σήμερα η ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα - Μένουμε συνεπείς σε κάθε δέσμευσή μας

Της δήλωσης του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού είχε προηγηθεί ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου, στην οποία άφηνε αιχμές για τη λειτουργία των καμερών και την ταυτοπροσωπία

Vroutsis
Μετά την πρωινή ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με την οποία αφήνει αιχμές κατά του Γιάννη Βρούτση για τη λειτουργία των καμερών και την ταυτοπροσωπία για την είσοδο στα γήπεδα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, με δική του ανάρτηση, τόνισε πως «απο σήμερα 9 Απριλίου μπήκε σε λειτουργία η ψηφιακή διαδικασία εισόδου και ταυτοπροσωπίας μέσω του Gov.gr Wallet!», τονίζοντας πως «Μένουμε συνεπείς απέναντι σε κάθε δέσμευσή μας!».

Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση




Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΠΑΕ είχε σχολιάσει μια δήλωση που έκανε πριν μερικούς μήνες ο κ. Βρούτσης, λέγοντας «εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια».

Κλείσιμο
Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε ένα ανέκδοτο για να σχολιάσει τις εξελίξεις. Σημειώνεται πάντως, ότι από σήμερα 9 Απριλίου, τίθεται σε ισχύ η πλατφόρμα ταυτοπροσωπίας για την είσοδο στα γήπεδα, ωστόσο έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου το σύστημα θα είναι υβριδικό αφού οι φίλαθλοι θα μπορούν να να μπαίνουν και με τα φυσικά εισιτήρια «για λόγους προσαρμογής τόσο των φιλάθλων, όσο και των ομάδων». 

Ειδικότερα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σημειώνει «Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;».



Η ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου

«Εάν στις 7 Μαρτίου δεν λειτουργούν οι κάμερες στα γήπεδα και στις 9 Απριλίου δεν υπάρχει ταυτοπροσωπία, τότε μπορείτε να με κρεμάσετε στα δημοσιογραφικά μανταλάκια»

Δήλωση Βρούτση…

Έχετε ακούσει το ανέκδοτο με τον σκύλο που όταν έφτασε το αυτοκίνητο που κυνηγούσε δεν ήξερε τι να το κάνει;»


Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ με 12,9%, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Να σπάσουμε τη σιωπή για το bullying - Επανέρχεται η 5ημερη αποβολή, οι γονείς θα πληρώνουν τους βανδαλισμούς


Ο Διαμαντής Καραναστάσης απαντά σε όσους «κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης