Τα έβαλε με τους διαιτητές ο Τερίμ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: Ντροπή τα 4 λεπτά καθυστερήσεις, έπρεπε να αποβληθεί ο Κεντζιόρ - Βίντεο

Τα έβαλε με τους διαιτητές ο Τερίμ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ: Ντροπή τα 4 λεπτά καθυστερήσεις, έπρεπε να αποβληθεί ο Κεντζιόρ - Βίντεο

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ο διαιτητής ήταν ο χειρότερος της Δανίας, ενώ στη συνέντευξη Τύπου έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ αλλά εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του ρέφερι

terim
Ο Παναθηναϊκός έχασε 3-2 από τον ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και ουσιαστικά... πέταξε στα σκουπίδια το διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. 

Ο Φατίχ Τερίμ ήταν έξαλλος μετά τον αγώνα όπου και δήλωσε στην Cosmote TV 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d083s8o12nxd)


Κλείσιμο
«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, βρήκαμε ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εγώ συνήθως δεν λέω για τους διαιτητές μετά τους αγώνες, δεν αξίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο διαιτητές που δεν έχουν ποιότητα, πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.

Δεν λέμε τίποτα για τις κόκκινες, τα πέναλτι, τα φάουλ όσα έγιναν. Αν έρχονται τέτοιου τύπου διαιτητές να μην έρχονται καθόλου. Ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας ήρθε εδώ. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογία που χάσαμε σήμερα, δεν λέω που κάναμε λάθος και δεχθήκαμε γκολ, αλλά αν έρχονται τέτοιου τύπου διαιτητές μην έρχονται καθόλου». 

Λίγο αργότερα ο Τερίμ, ο οποίος μετά το τέλος αγώνα έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Κώτσιρα ο οποίος πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή, επανέλαβε ακόμη πιο έντονα τα παράπονα του στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά ο Τούρκος προπονητής μίλησε για:

Για την αδυναμία του Παναθηναϊκού να κερδίσει στην Λεωφόρο:
«Σε τέτοιου τύπου αγώνες, αν δέχεσαι γκολ στο πρώτο λεπτό δεν είναι και το πιο εύκολο μετά. Μία φορά στις 100 θα συμβεί αυτό να δεχθείς γκολ στην πρώτη φάση. Έγιναν αρκετά λάθη για να μπει το γκολ αυτό. Δεν είναι εύκολο να ξεκινάς έτσι. Καταφέραμε όμως να ισοφαρίσουμε και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Μέχρι και το 1-1 είχαμε και αρκετές ευκαιρίες. Στην φάση του Μπερνάρντ π.χ. είναι μία φάση που θα μπορούσε να σκοράρει ξεκάθαρα και να είναι κόκκινη στον Κεντζιόρα. Και ήταν πολύ νωρίς. Δεχθήκαμε μετά και δεύτερο γκολ, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μονότερμα, όπως δείχνουν και τα στατιστικά, τα σουτ, η κατοχή, οι επαφές με την μπάλα στην περιοχή του αντιπάλου. Αλλά παρ' όλα αυτά δεν καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε

Μέχρι στιγμής δεν είχα πει τίποτα για τους διαιτητές, μόνο μια φορά ότι θα έπρεπε να υπάρχουν καθυστερήσεις. Γιατί έκαναν ράμματα στο κεφάλι του Σπόραρ; Δεν είναι δεύτερη κίτρινη αυτό; Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να δείξω πως ο διαιτητής είναι δικαιολογία. Ήταν κόκκινη στην φάση του Μπερνάρντ, του Κεντζιόρα ήταν δεύτερη κίτρινη. Θέλω να πω και κάτι άλλο. Η φάση του Αράο μπορεί να είναι φάουλ, αλλά πρέπει να συνεχίσει το παιχνίδι και να συνεχιστεί μετέπειτα στο VAR. Το πρωτάθλημα της Ελλάδος δεν αξίζει τέτοιους διαιτητές που δεν έχουν ποιότητα. Αν ήταν καλός διαιτητής στην ηλικία του, η UEFA θα τον είχε βρει και θα τον είχε ανεβάσει. Δεν είναι μόνο πως έκανε φάουλ στον Σπόραρ, είναι πως τον βρίσκει με τον αγκώνα. Δεν μιλάω για την νίκη που έκανε ο ΠΑΟΚ και πάλι συγχαρητήρια.

Μέσα στο ματς αυτό με το που βρήκαμε και την ισοφάριση θα μπορούσαμε να το είχαμε γυρίσει το ματς. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τελικές. Εμείς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στις πολλές τελικές, εκείνοι σκόραραν σε λιγότερες».

Για το θέμα των διαιτητών εδώ:
«Η Ομοσπονδία προσπαθεί για το καλύτερο. Γι' αυτό έχει πάρει την απόφαση αυτή. Στο ελληνικό πρωτάθλημα αξίζουν διαιτητές με καλύτερη ποιότητα. Γιατί σε τέτοιου είδους ματς, αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Στο πέναλτι δεν το σκέφτηκε καθόλου. Το έδωσε κατευθείαν. Εγώ έχω δει τις φάσεις πριν έρθω εδώ. Δεν μιλάω έτσι. Ένας διαιτητής με εμπειρία και ποιότητα αφήνει την φάση και διορθώνει με το VAR. Και για τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων. 2,5 από τα 4 λεπτά ήταν μόνο το πέναλτι. Βάλτε και τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να είναι μόνο τέσσερα τα λεπτά; Γιατί είχαμε και διαφορά μόνο ενός γκολ στο τέλος. Είχαμε ελπίδες.

Έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν είμαι άνθρωπος που δικαιολογούμαι. Αλλά έχουν γίνει τόσα πολλά και ο άλλος δίνει μόλις τέσσερα λεπτά»

Για το γεγονός πως δέχθηκε πρώτος γκολ σ' ένα ντέρμπι ενόψει και της συνέχειας:
«Μετά από έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό και τέτοια νίκη πάμε και δεχόμαστε γκολ τόσο νωρίς. Ισοφαρίζουμε και μετά τρώμε ξανά γρήγορα γκολ. Εμάς μας αρέσει να πιέζουμε και να κάνουμε γρήγορες επιθέσεις και οι αντίπαλοι ψάχνουν να αντεπιτεθούν. Αυτό ήταν το σενάριο σήμερα. Ανεβάσαμε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος. Βρήκαμε τελικές, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δεν συνέβη κάτι»

Για την διακοπή και το πώς επηρέασε την ομάδα:
«Σεβόμαστε την απόφαση της ομοσπονδίας. Έχω δουλέψει κι εγώ σε εθνική ομάδα αρκετά χρόνια. Ήταν σημαντικοί οι αγώνες για να περάσει η Ελλάδα. Όταν παίζεις μετά από τόσες μέρες αλλάζει η ψυχολογία. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά αν ρωτάτε την γνώμη μου σίγουρα θα μπορούσαμε να παίξουμε συντομότερα. Εμείς πάντα θέλουμε να βοηθήσουμε και την Εθνική και τους αντιπάλους που παίζουν Ευρώπη γιατί είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Αλλά αν γινόταν και η διαχείριση με λίγο περισσότερη λογική, θα ήμασταν πιο ικανοποιημένοι».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τη σημασία του:
«Όταν χάνεις, πάντα η επόμενη νίκη είναι η πιο σημαντική. Σήμερα δεν σκεφτόμασταν να χάσουμε, αλλά χάσαμε. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα αυτό που έγινε σήμερα και να συγκεντρωθούμε στην ΑΕΚ, που είναι πολύ καλή ομάδα. Πρώτη φορά χάσαμε στο πρωτάθλημα στο γήπεδό μας και ελπίζω να μην συμβεί ξανά».

Για την αρχική ενδεκάδα της ομάδας σήμερα:
«Σήμερα έβγαλα μία ομάδα με τον Σπόραρ και τον Φώτη χωρίς να αλλάξουμε πολλά πράγματα στην φιλοσοφία μας. Όταν κάνεις λάθος και δέχεσαι γκολ, αλλάζουν πολλά πράγματα. Στο παιχνίδι μας δεν άλλαξαν πολλά. Το είχα σαν plan B το να παίζω με δύο στράικερ. Απλά άλλαξαν οι θέσεις που έπαιζαν οι παίκτες. Σήμερα εγώ ακόμα στηρίζω την ομάδα. Όταν δεχθήκαμε γκολ με το λάθος, προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Οι δικοί μας παίκτες δίνουν τα πάντα για την ομάδα και πάντα θα προσπαθούμε να πάρουμε περισσότερα».

Για τους Ελληνες διεθνείς και πώς επηρεάστηκε η απόδοσή τους σήμερα:
«Ήταν πολύ στενοχωρημένοι και οι δύο. Κι αυτοί ήθελαν πολύ να πάνε με την Εθνική Ελλάδος στο Euro. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα φταίει ο προπονητής, ο αρχηγός, ο επιθετικός. Οι οπαδοί μας σήμερα τους στήριξαν πάρα πολύ. Είναι πολύ καλοί παίκτες, σημαντικοί τόσο για την ομάδα μας όσο και την Εθνική. Αλλά θα πρέπει να τους στηρίξουμε γιατί μπορούν να μας πάνε πολύ ψηλά. Η Εθνική θα συνεχίσει. Δεν θα πάει στο Euro, αλλά θα έρθουν τα προκριματικά του Μουντιάλ. Δύο μέρες δεν μίλησαν σε κανέναν σχεδόν».


Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς στη Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνοαμερικανός που «τρέλανε» το NCAA βγάζει ελληνικό διαβατήριο και ονειρεύεται Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό - Δείτε το βίντεο


Ο Τραμπ παρουσίασε βίντεο με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα και εξόργισε τους Δημοκρατικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης