Πόρτο: Τρεις αποβολές για τους «δράκους», ο Γουέντελ κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή - Δείτε βίντεο

Πόρτο: Τρεις αποβολές για τους «δράκους», ο Γουέντελ κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή - Δείτε βίντεο

Ένας μη καταλογισμός πέναλτι έβαλε φωτιά στον αγώνα της Εστορίλ με την Πόρτο, με τους «δράκους» τελικά να ηττούνται και να μένουν εκτός πρωταθλήματος ξεσπώντας για την φάση αυτή τόσο κατά τη διάρκεια όσο και στο τέλος του αγώνα

porto-kokkines
Ένας κακός χαμός επικράτησε στον αγώνα της Εστορίλ με την Πόρτο, με την γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί τελικά με 1-0 και τους «δράκους» να χάνουν το παιχνίδι και μαζί μ' αυτό τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα, αφού έμειναν δέκα βαθμούς πίσω από την πρώτη Σπόρτινγκ, που έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μία φάση στο 57ο λεπτό όπου ο διαιτητής του αγώνα Αντόνιο Νόμπρε έδειξε την άσπρη βούλα, αλλά μετά από παρέμβαση του VAR πήρε πίσω την απόφασή του κι έτσι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν πήρε αυτό που θεώρησε πως άξιζε με το σκορ να είναι στο 0-0.

Οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο δεν αντέδρασαν καθόλου καλά και εκνευρίστηκαν πολύ με αποτέλεσμα να κουβαλούν νεύρα σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Στο 65ο λεπτό έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντιόγκο Κόστα ενώ στο 69' έμειναν και πίσω στο σκορ με γκολ του Κασιάνο. Τελικά μέχρι το φινάλε του αγώνα υπήρξαν άλλες τρεις αποβολές.

Αρχικά, ο γιος του τεχνικού της Πόρτο, Φρανσίσκο Κονσεϊσάο, αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89ο λεπτό, επειδή χτύπησε τον αντίπαλό του και στην συνέχεια χειροκρότησε και ειρωνικά τον διαιτητή. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει φύγει από το παιχνίδι και στο 77', όταν επιτέθηκε φραστικά στον ρέφερι.

Τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Βιτάλ για τον Εστορίλ ενώλίγο πριν την λήξη του αγώνα την κόκκινη κάρτα είδε και ο Πεπέ.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Γουέντελ της Πόρτο κινήθηκε απειλητικά κατά του διαιτητή Νόμπρε.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης