Μπαρτσελόνα: Διαιτητής και VAR έδωσαν ένα από τα πιο «αστεία» οφσάιντ της σεζόν - Δείτε βίντεο

Μπαρτσελόνα: Διαιτητής και VAR έδωσαν ένα από τα πιο «αστεία» οφσάιντ της σεζόν - Δείτε βίντεο

Ο Ραφίνια και όσοι έβλεπαν το ματς νόμιζαν πως έγινε το 1-0 αλλά οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη - «Ακυρώστε το και τώρα» ο πανηγυρισμός του Βραζιλιάνου όταν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα υπέρ των «μπλαουγκράνα»

raphinha
Με την απορία έμειναν οι παίκτες, οι συντελεστές, οι οπαδοί και γενικά όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Λας Πάλμας, με την ομάδα του τιμωρημένου Τσάβι να κερδίζει οριακά με σκορ 1-0 σε ένα παιχνίδι που σηκώνει μεγάλη κουβέντα ειδικά για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ενώ η καταλονική ομάδα έχει μπει για να βρει από νωρίς το τέρμα που θα της λύσει τα πόδια, διαιτητής και VAR ακύρωναν το ένα μετά το άλλο τα γκολ των γηπεδούχων. Τις περισσότερες αντιδράσεις ξεσήκωσε η φάση λίγο πριν τα μισά του ημιχρόνου, με τον Ραφίνια να σκοράρει αλλά να καταλογίζεται σε θέση οφσάιντ με (θεωρητικά) μόνη «λογική» εξήγηση πως ήταν οφσάιντ γιατί με κάποιον τρόπο επηρέασε τη φάση.

Τι έγινε ακριβώς. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε ωραία κίνηση χωρίς τη μπάλα, για να την ξανά πάρει καλυπτόμενος και να παέι σε κατά μέτωπο επίθεση. Στο μπλόκο του αμυνόμενου και του τερματοφύλακα, ο Πολωνός γύρισε την μπάλα στον Ραφίνια που ήταν από πίσω του (ενδεχομένως, κιόλας, η μπάλα να έχει φύγει από το πόδι του αμυνόμενου) και ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης της Λιντς κάνει το 1-0 και σπεύδει να πανηγυρίσει.

Ωστόσο το γκολ ακυρώνεται για οφσάιντ προς έκπληξη όλων, που με ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη διαπίστωσαν πως το VAR δεν ακύρωσε την λανθασμένη απόφαση!

Δείτε τη φάση του ακυρωθέντος 1-0:



Τη λύση για τη Μπαρτσελόνα έδωσε ο Ζοάο Φέλιξ, που πέρασε στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο και σε 1-2 λεπτά με μια λόμπα βγαλμένη από το ρεπορτόριο του Λιονέλ Μέσι βρήκε τον Ραφίνια στην πλάτη της άμυνας για το 1-0.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ματς, με τον Ραφίνια να... ζητάει από τους διαιτητές να του το ακυρώσουν κι αυτό.



ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τα πλήρη στιγμιότυπα του ματς

Ειδήσεις σήμερα:

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι που υπέστη ανακοπή καρδιάς στη Θεσσαλονίκη

Ο Ελληνοαμερικανός που «τρέλανε» το NCAA βγάζει ελληνικό διαβατήριο και ονειρεύεται Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό - Δείτε το βίντεο


Ο Τραμπ παρουσίασε βίντεο με τον Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα και εξόργισε τους Δημοκρατικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης