Stoiximan Basket League, Περιστέρι bwin - Κολοσσός 98-90: Αφεντικό για την 3η θέση - Βίντεο

Stoiximan Basket League, Περιστέρι bwin - Κολοσσός 98-90: Αφεντικό για την 3η θέση - Βίντεο

Με νίκη ξεκίνησε στο top-6 η ομάδα του Σπανούλη

peristeri
Ιδανική εκκίνηση στη δεύτερη φάση της Stoiximan Basket League για το Περιστέρι bwin καθώς επικράτησε με 98-90 του Κολοσσού Η Hotels Collection στην πρεμιέρα του Top-6 και παραμένει το απόλυτο φαβορί για την τρίτη θέση.

Με πρώτο σκόρερ τον Τζόε Ράγκλαντ, 17 ασίστ και μόλις έξι λάθη, οι γηπεδούχοι είχαν καλή απόδοση επιθετικά και συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους. Από την ομάδα της Ρόδου ο Μπιλλής σημείωσε 15 πόντους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d07995wa5fw9)


Οι «θαλασσί» ξεκίνησαν εξαιρετικά την αναμέτρηση και χάρη στην καλή τους άμυνα αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους. Σταδιακά δημιουργούσαν μία σημαντική διαφορά που έφτασε σε διψήφιο αριθμό (17-6) στο 7’, έπειτα από εύστοχο τρίποντο του Σωτήρη Μπιλλή. Το Περιστέρι bwin αντέδρασε, ωστόσο στο τέλος της πρώτης περιόδου ο Κολοσσός Η Hotels Collection είχε το προβάδισμα με 23-21.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους αφού πρώτα βελτίωσαν το αμυντικό κομμάτι. Με τους πόντους του Χουγκάζ και του Λοβ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά 25-23 και στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 15’ ολοκλήρωσαν επιμέρους σκορ 20-8 με συνέπεια να προηγηθούν με 41-31. Τα φάουλ του Περάντες και του Σίτου ανάγκασαν τον Σεγούρα ν’ αναζητήσεις άλλες λύσεις αλλά τα λάθη των παικτών είχαν ως συνέπεια το Περιστέρι bwin να πάει στο ημίχρονο με διαφορά 11 πόντων (50-39).

Η ομάδα της Ρόδου παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο στην τρίτη περίοδο, ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω για το προσπέρασμα. Παρόλα αυτά οι «θαλασσί» βρίσκοντας λύσεις από τα 6.75 μείωσαν σε 64-70 στο 30’.

Με καλάθι του Σίτου ο Κολοσσός Η Hotels Collection μείωσε την απόσταση στους τέσσερις (70-66) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Από κει και έπειτα οι γηπεδούχοι πάτησαν γκάζι και με επιμέρους σκορ 13-6 μπήκαν μπροστά με 83-72 στο 34’, μετά από τρίποντο του Μήτρου-Λονγκ. Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο με τους «θαλασσί» να μένουν μεσα στο ματς αλλά το Περιστέρι bwin βρήκε τις λύσεις για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.


Κλείσιμο
Τα δεκάλεπτα: 21-23, 50-39, 70-64, 98-90.

Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφιακό άλμα της Ελλάδας το 2024 για πιο γρήγορο αλλά και πιο φτηνό Ίντερνετ

H βίλα-κρησφύγετο στη Βάρη του 47χρονου Ιταλού αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης

Τουρκία - Δημοτικές εκλογές: Το στοίχημα του Ερντογάν για να πάρει πίσω Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης