Η ζεστή αγκαλιά του Σκαλόνι στον πρώτο του προπονητή - Δείτε βίντεο

Η ζεστή αγκαλιά του Σκαλόνι στον πρώτο του προπονητή - Δείτε βίντεο

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής συναντήθηκε μετά από χρόνια με τον άνθρωπο που του έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα χαρίζοντας μια πολύ δυνατή εικόνα

Scaloni
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις ΗΠΑ για φιλικούς αγώνες με την τελευταία αντίπαλο της να είναι η Κόστα Ρίκα.

Η αλμπισελέστε επικράτησε με 3-1 με ανατροπή (έχανε με 0-1 στο ημίχρονο) και στο φινάλε του αγώνα ο Λιονέλ Σκαλόνι αφού ολοκλήρωσε τις συμβατικές του υποχρεώσεις με τις δηλώσεις στα ΜΜΕ, βγαίνοντας από τα αποδυτήρια αντίκρισε στη μεικτή ζώνη τον άνθρωπο στον οποίο εν πολλοίς οφείλει την καριέρα του.

Ο λόγος για τον Κλαούντιο Βίβας, νυν τεχνικό διευθυντή της ομοσπονδίας του Κόστα Ρίκα και άλλοτε προπονητή της Νιούελς Ολντ Μπόις, ο οποίος εκείνη την ώρα έκανε δηλώσεις στα μέσα της Κόστα Ρίκα.


«Αυτός είναι σπουδαίος! Αυτός ο άνθρωπος μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο όταν ήμουν μικρός στη Νιούελς. Για μένα και τον αδερφό μου είναι ο ποδοσφαιρικός μου πατέρας», είπε ο Σκαλόνι συγκινημένος στους έκπληκτους δημοσιογράφους από την Κόστα Ρίκα που κατέγραφαν την... εισβολή του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Κι όταν τον ρώτησαν τι μπορεί να προσφέρει ο Βίβας στο ποδόσφαιρο της χώρας τους ο Σκαλόνι χωρίς να το σκεφτεί τους άφησε με το στόμα ανοικτό...

«Ήδη έχετε δει... Αυτός ο άνθρωπος είναι τρομερά ανταγωνιστικός και θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Προσωπικά τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πολύ, όμως δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει την πορεία του, αλλά η ίδια η καριέρα του. Ξέρει το ποδόσφαιρο 10 φορές καλύτερα από εμένα. Κι αν θέλετε να με ακούσετε μην έχετε καμία αμφιβολία γι' αυτόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Έλληνες μισθοφόροι των πλοίων και πώς εκπαιδεύονται: Δείτε το ντοκιμαντέρ του protothema.gr

Κωνσταντοπούλου: Θα μας κουνήσετε και το δάχτυλο στο τέλος - Μιλάει η κυρία εθνική εισαγγελεύς, είπε ο Γεωργιάδης (βίντεο)

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Σχεδόν 100 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται - Δραματικές εκκλήσεις από φίλους και συγγενείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης