Σε ρυθμούς... τελικού έχει ήδη μπει η Εθνική Ελλάδος. Μετά την άνετη νίκη απέναντι στο Καζακστάν, η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία εκτός έδρας (26/03, 19:00) με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.
Η αποστολή της «γαλανόλευκης» έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Τιφλίδα, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για το Euro που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.
Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές του αναχώρησαν, με πίστη και αισιοδοξία για την πρόκριση, λίγο μετά τις 15:00 από την Αθήνα με προορισμό την πρωτεύουσα της Γεωργίας.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας