Μίνι απόδραση στον Πόρο πραγματοποίησε μέσα στο σαββατοκύριακο ο Ματίας Αλμέιδα.
Ο προπονητής της ΑΕΚ πήγε ινκόγκνιτο με σκάφος στο νησί του Σαρωνικού για να περάσει μερικές ώρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης πριν την επιστροφή στα γήπεδα.
Ο Αργεντινός τεχνικός έγινε αντιληπτός από κόσμο που θέλησε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ σύμφωνα με το saronicmagazine.gr, μέλη της λέσχης φίλων της ΑΕΚ στον Πόρο, με τα οποία συναντήθηκε, του χάρισαν ένα μπλουζάκι του club, προκειμένου να θυμάται την επίσκεψή του εκεί.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Οι σύγχρονες ψηφιακές υποδομές της COSMOTE TELEKOM προσφέρουν τη δυνατότητα αξιοποίησης δεδομένων και προηγμένων εφαρμογών, με μεγαλύτερη ευελιξία, ασφάλεια και χωρίς υψηλές αρχικές επενδύσεις.