Αγγλία - Βραζιλία 0-1: Ο 17χρονος Έντρικ χάρισε τη νίκη στη σελεσάο

Αγγλία - Βραζιλία 0-1: Ο 17χρονος Έντρικ χάρισε τη νίκη στη σελεσάο

Στο πρώτο μεγάλο φιλικό τεστ ενόψει EURO 2024 και Copa America, η Αγγλία ηττήθηκε 1-0 από τη Βραζιλία στο «Γουέμπλεϊ» - Αρκετά νέα πρόσωπα από τον Σάουθγκεϊτ και τον Ντοριβάλ τζούνιορ

ENDRICK
Η Βραζιλία αναδείχθηκε νικήτρια στο μεγάλο φιλικό ραντεβού με την Αγγλία, καθώς επικράτησε 1-0, σπάζοντας παράλληλα αήττητο 20 αγώνων που «έτρεχαν» οι Βρετανοί στο «Γουέμπλεϊ». Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην πρώτη πρόβα ενόψει EURO χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ Κόνσα και Μέινο πήραν την πρώτη τους ευκαιρία. Αγωνία στη Σίτι για τον τραυματισμό του Γουόκερ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο

Η Βραζιλία πίεσε από νωρίς και στο 13΄ είχε την πρώτη καλή στιγμή, αλλά το πλασέ του Βινίσιους έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή ο Γουόκερ. Η Σελεσάο ήταν καλύτερη, εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία των Βρετανών και στο 35ο λεπτό θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, αλλά η προσπάθεια του Πακετά σταμάτησε στο δοκάρι. Η Βραζιλία ήταν καλύτερη και λίγο πριν το τέλος του α' μέρος είχε ακόμα μια φάση, όταν ο Βινίσιους εκμεταλλεύθηκε την γκάφα του Μαγκουάιρ, αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Οι Βραζιλιάνοι κατά διαστήματα πίεζαν, κυκλοφορούσαν καλύτερα, με τους Βρετανούς να έχουν κάποια ξεσπάσματα, αλλά τίποτα περισσότερο.

Η Σελεσάο στο 80' έφτασε στο γκολ, που ήταν βγαλμένο από το κοντινό μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βινίσιους βγήκε στην πλάτη της άμυνας, δεν μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό Πίκφορντ, αλλά ο Εντρικ από κοντά διαμόρφωσε το 1-0.

Κλείσιμο


Ετσι, έγινε ο νεαρότερος παίκτης που βρήκε δίχτυα στο «Γουέμπλεϊ». Μάλιστα, ο 17χρονος (από το καλοκαίρι θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ) θα μπορούσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις, αλλά ο διεθνής γκολκίπερ είχε ακόμα μια καλή επέμβαση.



Ειδήσεις σήμερα

Μακελειό στη Μόσχα: Ποιος το έκανε; Οι Ουκρανοί λένε οι Ρώσοι, ο Πούτιν λέει το Κίεβο - Εμείς, επιμένει ο ISIS

Κειτ Μίντλετον: Πλήθος κόσμου έξω από το Ουίνδσορ - Αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης

Πάτρα: Καταγγελία μητέρας για άγριο bullying στην 14χρονη κόρη της - «Την έπιασαν από τα μαλλιά και της επιτέθηκαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης