Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θ' αντιμετωπίσει στις 19:00 τους Γεωργιανούς με τον νικητή του αγώνα να προκρίνεται στο Euro 2024.
Κλείσιμο
Πριν το ταξίδι οι παίκτες δείπνησαν την Παρασκευή στο εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» όπου και αποθεώθηκαν από το προσωπικό που ζήτησε φυσικά την πρόκριση στα τελικά του Euro που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι στη Γερμανία.
Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να συζητήσουν σε πολύ καλό κλίμα. Εκεί ήταν φυσικά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογιέτ με το επιτελείο του.
Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί και την Κυριακή θα αναχωρήσει για την Τιφλίδα.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.