Λουίς Ενρίκε: Ανακοίνωσε ίδρυμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη, στη μνήμη της 9χρονης κόρης του που πέθανε από καρκίνο

Λουίς Ενρίκε: Ανακοίνωσε ίδρυμα για οικογένειες που έχουν ανάγκη, στη μνήμη της 9χρονης κόρης του που πέθανε από καρκίνο

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και η σύζυγός του, Ελένα Κουγιέγ, θέλουν να βοηθήσουν όσους γονείς δεν μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους - Τι δωρεά ζήτησε για να να... ξεκουράσει τον Κιλιάν Μπαπέ κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μπαρτσελόνα

luis-enrique-xana-foundation
Το κανάλι του Λουίς Ενρίκε στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα Twitch προσφέρει ιδιαίτερο content, με τον προπονητή από το Χιχόν να κρατάει συντροφιά στους θεατές του τόσο μιλώντας για ποδόσφαιρο, όσο και για τη ζωή.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε πρεμιέρα κατά το χειμερινό Μουντιάλ του Κατάρ το 2022, με τον ίδιο να σταματά -προσωρινά όπως αποδείχθηκε- την ασχολία του αυτή. Ωστόσο με ένα μήνυμα στο X (πρώην Twitter) ανακοίνωσε πως θα επέστρεφε μπροστά από την κάμερα το βράδυ της 21ης Μαρτίου.



Κλείσιμο
Όπως αποδείχθηκε η επιστροφή του αυτή ήταν απολύτως στοχευμένη μιας και ανακοίνωσε τη δημιουργία του ιδρύματος «Xana Foundation», που στόχο θα έχει την παροχή στήριξης και βοήθειας σε πυρηνικές και μονογονεϊκές οικογένειες που το έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να παρέχουν στα παιδιά τους. Φυσικά το όνομά του δεν είναι τυχαίο αφού πρόκειται για το όνομα της κόρης του, Σάνα, η οποία μετά από μάχη πέντε μηνών πέθανε από καρκίνο στα κόκαλα σε ηλικία εννέα (9) ετών τον Αύγουστο του 2019.

Το «Xana Foundation» θα εγκαινιαστεί το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο υπάρχει από τώρα η δυνατότητα για δωρεές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του https://fundacionxana.org/.

Στο live streaming της ανακοίνωσης ο Λουίς Ενρίκε επεφύλασσε και ένα σχετικό αστείο, λέγοντας πως «εάν γίνει κάποια δωρεά ύψους 4-5 εκατομμυρίων ευρώ ίσως και να σκεφτεί να ξεκουράσει το μεγάλο αστέρι της Παρί, Κιλιάν Μπαπέ, στα δύο παιχνίδια της γαλλικής ομάδας κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ακολουθεί το βίντεο που είχε ποστάρει στις 22 Νοεμβρίου του 2022, ημέρα που η Σάνα θα γινόταν 13 ετών: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, όχι μόνο γιατί παίζουμε κόντρα στη Γερμανία, αλλά γιατί η Σανίτα θα γινόταν 13 ετών. Σε αγαπάμε αγάπη μου όπου και να είσαι».



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης άνοιξε τη δύσκολη συζήτηση για ευρω-ομόλογο με φόντο την ευρωπαϊκή άμυνα

Με καλό καιρό η έξοδος των εκδρομέων - Πώς θα κάνουμε παρέλαση

Επέστρεψαν στις νίκες οι Κόκκινοι, αποχώρησε από το Survivor ο Νίκος Ρικουνάκης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης