Δεν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Γκουστάβο Πογέτ, έπειτα από το Ελλάδα - Καζακστάν (5-0)καθώς κατά λάθος χτύπησε συναγερμός στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να εκκενωθεί η αίθουσα.
Το αποτέλεσμα ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός ακούγοντάς το να ξαφνιαστεί λέγοντας «Θεέ μου, συγγνώμη» και να αποχωρήσει από την αίθουσα. Λόγω της φασαρίας η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε.
Δείτε την αντίδρασή του στο παρακάτω βίντεο.
Ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στον ALPHA έπειτα από το Ελλάδα - Καζακστάν (5-0) ρωτήθηκε για αρκετά πράγματα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας είπε ανάμεσα στα άλλα για:
Τον Μασούρα: Δεν είμαι τόσο εργατικός όσο ο Γιώργος αλλά μπορώ να βάλω κάποια γκολ.
Το τι έκανε τη διαφορά σε αυτό το ματς: Η διαφορά ήταν το ξεκίνημα της ομάδας. Ήταν 25 λεπτά που οι ποδοσφαιριστές ήταν εκπληκτικοί και για αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Την Εθνική και την εικόνα της: Πριν έρθω υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσαμε να νικήσουμε. Αυτό που χρειαζόταν ήταν η νοοτροπία για να νικήσουμε αυτά τα ματς. Αποκτήσαμε τη νοοτροπία.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czzs0my6o0tl)
Το EURO: Ο βασικός στόχος ήταν το Euro. Τώρα βρισκόμαστε ένα παιχνίδι μακριά. Υπόσχομαι ότι η ομάδα θα δώσει το 100% για να πάμε στο EURO.
Τη Γεωργία και εάν εκείνος είναι MVP: Γνωρίζουμε ότι είναι μία συμπαγής ομάδα και είναι γρήγορη στην επίθεση και στις αντεπιθέσεις. Γνωρίζουμε τα πάντα.
Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιος θα μπει στην ομάδα. Δεν είμαι εγώ ο MVP. MVP είναι οι παίκτες. Η συγκέντρωση είναι πολύ βασικό. Τα παιδιά ξέρουν ότι έχουμε κάνει ένα βήμα και έχουμε ακόμα ένα.
Το ότι είναι μία οικογένεια: Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε είχαμε αποφασίσει ότι θα συμπεριφερόμαστε στους παίκτες όπως θέλαμε να μας συμπεριφέρονται και σε εμάς. Όπως θα θέλαμε να μας φέρονται όταν ήμασταν εμείς ποδοσφαιριστές.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι