Επεισόδιο προκλήθηκε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Εφές, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Το χρονόμετρο έδειξε 4'' για το φινάλε και ενώ είχαν γίνει οι καθιερωμένες χειραψίες και οι ομάδες ετοιμάζονταν για τα αποδυτήρια ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλησε να εκφράσει τα παράπονά του στον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης, Αλμπέρτο Μπαένα.
Ο Έλληνας τεχνικός ήταν έξαλλος με τον Ισπανό με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Οι Χρήστος Μπάφες και Χρήστος Παππάς προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και έτσι ο Μπαρτζώκας έφυγε για τα αποδυτήρια και δεν πήγε και στη συνέντετυξη Τύπου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη