ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο αγώνας μποξ που έγινε viral: Η γροθιά - νοκ άουτ του Τζόσουα στον Νγκανού ο οποίος πήρε… μετεγγραφή από το MMA

Ο αγώνας μποξ που έγινε viral: Η γροθιά - νοκ άουτ του Τζόσουα στον Νγκανού ο οποίος πήρε… μετεγγραφή από το MMA

Ο αθλητής του MMA νόμιζε πως μπορεί να σταθεί στην πυγμαχία, αλλά δέχεται σκληρή κριτική - Άντεξε μόλις δύο γύρους

boxing-522
Τον γύρο του κόσμου κάνει η… χαριστική γροθιά του Anthony Joshua στον Francis Ngannou κατά τη διάρκεια του αγώνα βαρέων βαρών στο μποξ που έλαβε χώρα στο Ριάντ. Μέσα σε λίγες μόλις ώρες δεκάδες εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου είδαν τα βίντεο σε social media και στο youtube με την γροθιά να γίνεται μέχρι και... meme.

Με ένα τρομερό νοκ άουτ, τρεις φορές στο καναβάτσο, ο Anthony Joshua έκανε μία σοβαρή δήλωση πως η πυγμαχία είναι ένας άλλος πλανήτης για τους MMAers -ακόμα και για τον… σιδερένιο Francis Ngannou.

Προσερχόμενος στον αγώνα, υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός γύρω από τον Ngannou σε αυτόν που ήταν μόλις ο δεύτερος επαγγελματικός του αγώνας πυγμαχίας. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως πολλοί περίμεναν, αφού ο αγώνας διήρκεσε μόλις δύο γύρους.

Δείτε τη γροθιά που τελείωσε τον αγώνα:
ANTHONY JOSHUA KNOCKS OUT FRANCIS NGANNOU…
Στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα, που ονομάστηκε "Μάχη των πιο κακών", απέναντι στον Tyson Fury, ο Ngannou (ο ηττημένος του προαναφερθέντος αγώνα) είχε δώσει μια καλή παράσταση με τους θεατές να εκπλήσσονται από το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στη ζωή ως πυγμάχος από εκεί που συμμετείχε σε αγώνες ΜΜΑ και από το πόσο άνετα έδειχνε απέναντι σε κάποιον που θεωρείται ένας από τους καλύτερους βαρέων βαρών όλων των εποχών.

Ήταν μια πολύ αναγκαία νίκη για τον 34χρονο Βρετανό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται να βρει την καλύτερη δυνατή πυγμαχία του. Ο Γαλλοκαμερουνέζος είχε βγάλει το ψωμί του στο UFC, όπου ήταν πρωταθλητής βαρέων βαρών, αλλά ο βετεράνος μαχητής επιθυμούσε μια αλλαγή σκηνικού και μετακόμισε από το οκτάγωνο στο ρινγκ.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, ήταν πολύ διαφορετικά…

Στον πρώτο γύρο ο Joshua με ένα ίσιο χτύπημα έριξε την πρώτη καλή βολή που λύγισε τον Ngannou. Προς το τέλος του δεύτερου γύρου έριξε άλλες δύο φορές τον Ngannou, με την δεύτερη να είναι χαριστική, που τελείωσε το ματς.

Ο Joshua έχει κριθεί σκληρά από τους πυγμαχικούς φανς ως ο… γυμναστηριακός, ο λιγόψυχος, όμως ξεπέρασε τις σκοτεινές στιγμές του μετά τις ήττες με τον Ruiz και τον Usyk και επανήλθε.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα του αγώνα:

KNOCKOUT CHAOS | Anthony Joshua vs. Francis Ngannou Fight Highlights

Ήταν ένα τρομακτικό νοκ-άουτ και ο Ngannou ήταν σαφώς αναίσθητος, καθώς οι γιατροί μπήκαν γρήγορα στο ρινγκ για να φροντίσουν τον χτυπημένο μαχητή. Η ανακούφιση ήρθε όταν ο Ngannou, αφού συνήλθε λίγο στη γωνία του, περπάτησε τελικά για να τον παρηγορήσει ο συγκρατημένος Joshua.

Η αξία του ντεμπούτου του Ngannou στην πυγμαχία, όταν έριξε τον Fury πριν χάσει με split-decision, δεν είχε πολλές πιθανότητες να επαναληφθεί, επειδή ο Joshua μπήκε στο ρινγκ με πραγματική πρόθεση και σκοπό να κερδίσει. Η καριέρα του Τζόσουα φαίνεται να διακυβεύεται κάθε φορά που ανεβαίνει στο ρινγκ, διότι, μετά από τρεις ήττες στους τελευταίους οκτώ αγώνες του, άλλη μια ήττα θα ήταν ανησυχητική. Ήξερε επίσης ότι η ήττα από τον Ngannou θα ήταν καταστροφική λόγω της ελλιπούς εμπειρίας του μαχητή του UFC στην πυγμαχία.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με τον θάνατο του φοιτητή στα Σπάτα: Η μαύρη μαγεία, η παρέμβαση εισαγγελέα και οι αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Τραγωδία στα Τέμπη: Η ώρα των πορισμάτων - Αλήθειες και ψέματα για το δυστύχημα

Δίχασε το Twitter η ροζ σημαία της Λαλέ που έβαλε ο Δούκας στο δημαρχείο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης