Εθνική Αργεντινής: Η εν διαστάσει σύζυγος του Παλάσιος πούλησε τα... ενθύμια από την κατάκτηση του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει!

Εθνική Αργεντινής: Η εν διαστάσει σύζυγος του Παλάσιος πούλησε τα... ενθύμια από την κατάκτηση του Μουντιάλ για να ξεχρεώσει!

Το μοντέλο Γέσι Φρίας είναι στη διαδικασία διαζυγίου με τον Εζεκιέλ Παλάσιος, παγκόσμιο πρωταθλητή με την Εθνική Αργεντινής και υποψήφιο πρωταθλητή Γερμανίας με τη Μπάγερ  και οι οικονομικές διαφορές τους την οδήγησαν σε μια πρωτοφανή απόφαση...

Palacios2
Παλάσιος και Φρίας μετά από σύντομη σχέση παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2021, αν και από το 2020 ζούσαν μαζί στη Γερμανία όπου είχε πάρει μεταγραφή για λογαριασμό της Λεβερκούζεν ο πρώτος.

Ωστόσο ο γάμος είχε από την αρχή πολλά προβλήματα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα επεισόδια που είχε η Φρίας με τα πεθερικά της πριν κατά τη διάρκεια και μετά το Μουντιάλ του Κατάρ το οποίο κατέκτησε εν τέλει η Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή την κατηγορεί για απίστευτες σπατάλες και πόλεμο νεύρων στους γονείς του (τους υποχρέωσε να ταξιδέψουν οικονομική θέση και τους μιλούσε υποτιμητικά), με το μοντέλο να απαντά: «Είναι προς το συμφέρον του να το βουλώσω. Αν μιλήσω για τη σχέση μας, την οικογένεια του και όσα γνωρίζω για την εθνική ομάδα, δεν θα τον βόλευε καθόλου».

Yesi_Frias
Κλείσιμο


Το σίγουρο είναι πάντως ότι με την ολοκλήρωση του τουρνουά ήρθε και η οριστική ρήξη και στις αρχές του 2023 ξεκίνησε η διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση...

Κι αυτό γιατί η Φρίας φέρεται να έχει αγοράσει αρκετά ακίνητα (με τα χρήματα του Παλάσιος) και μεταξύ αυτών το διαμέρισμα που διαμένει από τη στιγμή που επέστρεψε από τη Γερμανία...

💣@okentrometidos en #NetTV 🔥 Exclusivo de #Entrometidos @yesifrias_ la ex mujer de @exepalaciosok rompió en llanto al...

Posted by Canal Net TV on Friday, February 16, 2024


Μόνο που όπως ισχυρίζεται η άρνηση του ποδοσφαιριστή να συνεισφέρει οικονομικά την έφεραν σε αδιέξοδο και προκειμένου να πληρώσει τις οφειλόμενες δόσεις έβγαλε σε δημοπρασία όλα τα ενθύμια (φανέλες, παπούτσια, ακόμη και το μετάλλιο) του Παλάσιος από την εκπληκτική πορεία της Εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ του Κατάρ!

Κι αν στην αρχή οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι αυτή η απειλή είναι λόγια του αέρα, η Φρίας πριν από λίγες ώρες πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες όπου πόζαρε μ' ένα κύριο τον οποίο αποκαλούσε «τον πρώτο τυχερό».

Nikitis


Κι αυτό γιατί μόλις είχε «αγοράσει» μία από τις φανέλες του Παλάσιος από το Μουντιάλ, αλλά και το μετάλλιο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Nikitis2


«Τώρα έχω μια δόση λιγότερη... Αλλά να ξέρετε θα τα πουλήσω όλα για να ξεχρεώσω το σπίτι μου», δήλωσε η Φρίας σε τηλεοπτικό σταθμό Αργεντινής αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι «είχα μείνει έγκυος, αλλά απέβαλλα και δεν μπόρεσα να το ξεπεράσω ποτέ. Επιστρέφοντας στην Αργεντινή έπεσα σε κατάθλιψη και ακόμη και τώρα παίρνω φάρμακα και δεν μπορώ να κοιμηθώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 69χρονος δράστης της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα - Στη φυλακή μαζί με τη σύζυγό του


Εξάρχεια: Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο

Ακρίβεια: Μειώσεις από 14% έως 17% σε επτά κατηγορίες προϊόντων δείχνουν οι νέοι τιμοκατάλογοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης