Πριν από λίγους μήνες στο ΣΕΦ αποσύρθηκε από τον Ολυμπιακό η φανέλα του Βασίλη Σπανούλη και σήμερα στο ίδιο γήπεδο κάνει το ντεμπούτο του ως ομοσπονδιακός προπονητής.
Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 και ο κόσμος γέμισε το ΣΕΦ αφού από νωρίς το πρωί η ομοσπονδία ανακοίνωσε sold out.
Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη δεν θα μπορούσε να χάσει την πρεμιέρα του και κατηφόρισε στο ΣΕΦ για να τον καμαρώσει. Θυμίζουμε το ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά!
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.